De uitdaging
De uitdaging

De uitdaging

Han Vogel had gisteren op zijn blog een blad staan en stelde daarbij het volgende voor: “Haal eens een herfstblad naar binnen, leg het op tafel en zie hoe mooi de kleuren zijn.” dat heb ik ook gedaan, ik zag hoe mooi de kleuren waren, maar ik heb veel moeite moeten doen om het zo op de foto te krijgen als ik het wilde hebben. En ik deed daarbij een merkwaardige ontdekking, het mooie gekleurde blad wat ik had meegenomen, was op het moment dat ik het wilde fotograferen, vrijwel helemaal egaal geworden. Waarschijnlijk door de temperatuur en de droogte…
Gelukkig viel het weer in het weekend nog mee en konden we toch nog wat ondernemen. Alhoewel, we zijn zaterdag veel op pad geweest, maar alleen voor noodzakelijke dingen, en zaken die we achteraf vergeten waren. Op zondag hebben ik het balkon winterklaar gemaakt en “de bloemetjes buiten gezet”. Het ziet er heel anders uit nu. Helaas was het te donker om ook daar een foto van te maken. En wat kunnen wij Nederlanders toch zeuren zeg. Is het niet over zwarte Piet, of over het weer, dan gaat de discussie over zomertijd en wintertijd. Haha, ik ben blij dat het winter wordt…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Vandaag geen tijd gehad om een paar blaadjes op de foto te zetten wat een dag een nog heel spannend ook gelukkig is alles redelijk goed afgelopen een hoop opruimwerk en morgen ook nog wel eerst maar eens slapen

 2. Hai Sjoerd,

  mij hoor je niet hoor!
  Niet over Zwarte Piet en niet over het weer.
  Ik geniet gewoon overal van.
  Wintertijd??? Gewoon een uurtje langer in je bed.
  Heerlijk toch?!!

  groet van Marlou

 3. Mooie foto Sjoerd, als je blad binnen verkleurd, zou je eert buiten een foto moeten maken en daarna binnen, twee gezichten van het zelfde blad.
  Maar wat winter betreft, ik houd van alle seizoenen.
  Ik zou niet graag in een land wonen waar het altijd zomer is, maar ik heb wel een lichte voorkeur voor de herfst.
  Ik wens je een fijne stormachtige maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.