Winderig
Winderig

Winderig

De stilte na de storm is het mooiste om te horen…

Buiten een aantal doden heeft de storm veel schade toegebracht. Ook de schuilplaats van mijn vriend Humberto heeft de geest gegeven. De overkapping van zijn terras verkoos het luchtruim boven een vaste standplaats in zijn tuin. Ik gaf in een reactie aan hem al aan dat hij nu de ruimte had voor een hobbyschuur. Maar waarschijnlijk kan zijn vrouw dat niet waarderen. De foto is door Humberto genomen. Die heb ik even van zijn facieboek geleend.
Vandaag ga ik op pad met onze Belgische vriend uit Roeselare. Die heeft zich verschuild in Maastricht, waar ik hem moet gaan zoeken in de buurt waar ooit Charles de Batz de Castelmore,, graaf van Artagnan (een van de drie musketiers) in 1673 het leven verloor. Ik heb voor de zekerheid maar een extra verzekering afgesloten, je weet nooit. Als er maar de helft waar is van wat op zijn blog staat is een behouden thuiskomst niet altijd gegarandeerd. Wellicht doe ik nog een tussentijds verslag.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Heel Drenthe ligt vol met omgewaaide bomen… en ik was er hier niet gerust op… maar met wat takkerij nog heel behoorlijk gebleven… in de directe omgeving niet… vandaag reed ik nog langs heel wat “omgewaaid leed” en bij vrienden heel wat pannen van het dak….maar wat lees ik bij Ollie is dit gebeurd?….Agnès

 2. Wij zijn er met alleen een kapot gewaaide pergola goed van af gekomen. Naar verluidt zijn er in heel Fryslân duizenden bomen geveld door de storm, de bossen blijven de eerstkomende dagen dan ook nog verboden gebied i.a.v. nog vallende takken of bomen.

 3. Annette Barendregt

  Er is aardig wat ellende veroorzaakt door die storm. Die overkapping is ook niet meer te redden, denk ik. Hopelijk is hij ervoor verzekerd. Wij hadden deze keer geluk. De vorige keer hadden we de 20 meter hoge kerstboom van de buren overdwars over onze tuin liggen. Maar ach: het zijn maar dingen! En die zijn te vervangen.

 4. Hai Sjoerd,

  heftig was het!! Wat een herrie…
  En sneu voor Humberto. Nu kan hij weer aan de slag.
  Maar… wat is er tegen op een hobby-schuur?!
  Probeer hem over te halen!!

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.