Luc in Maastricht
Luc in Maastricht

Luc in Maastricht

Zoals reeds was aangekondigd ben ik gisteren op zoek gegaan naar de man achter Ollie’s Blunderboek. Hij had zich verstop in een uithoek van Maastricht, vlakbij de Tongerseweg, de weg van Maastricht naar Tongeren, de oudste stad van België. De man achter Ollie’s Blunderboek heet gewoon Luc en blijkt een bijzondere aardige man te zijn. We kunnen het samen goed vinden en hebben een leuke tocht door Maastricht gemaakt en zelfs nog even de tijd gevonden om gezellig op een terrasje te praten over alledaagse dingen die ons raken. Luc is niet de Ollie op zijn blog, maar de Ollie van zijn blog zijn de dingen die Luc mooi vindt en interessant om te delen, Zijn voorliefde voor Liverpool, de Engelse humor, de oudheid en ga zo maar door. We hebben samen genoten van een toch fikse wandeltocht, want om hem naar huis te sturen zonder de schoonheid van ons zuiden te laten zien kan toch niet. Alleen dat bier… Daar zijn de Belgen ware meesters in. Ik zal nog eens aan hem denken als ik in het weekend proef van zijn meegebrachte Rodenbach bieren. Bedankt Luc.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. frank-103

    Leuk deel van het bloggen is dat, dat je de gelegenheid krijgt om een andere blogger te ontmoeten waarvan je via zijn/haar blog toch al veel denkt te weten!

  2. Fijn biertje, dat Rodenbach! Na het bezoek van een blogcollega uit België staat er ook bij mij thuis een voorraadje…;-) Inderdaad een bijzondere man, die Luc. En wat zal hij moe zijn geworden van ons? Want ook in Amsterdam heb ik hem vele kilometers laten lopen…Sorry, Luc! (Even ter mijn verdediging: vanaf een bepaald moment reden er geen trams meer vanwege de storm.)

  3. Jullie hebben genoten zo te lezen, fijn dat het gezellig was.
    Gister een mooie dag gehad en maak er vandaag ook een vrolijke dag van.
    Ik heb late dienst, dus op mijn gemak eerst aan de koffie en de krant.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.