Kaijt hé
Kaijt hé

Kaijt hé

Gisteren was het een beetje mistig hier in het zuiden, en dat zie je meteen aan de planten. Ik heb in mijn bloembakken voor de winter heide staan met afwisselend grassen. De dauwdruppels op de grassen zijn een voorbode voor het weer. Dauwdruppels zien er toch heel anders uit dan regendruppels. Dauw is condensatie en regen valt uit de lucht. Wat zei u, het is allebei water, oke, dat klopt, maar dauw is schoner en mooier… kijk maar. Vandaag vertrekken we voor een lang weekend naar de Nederlandse kust. We hebben een hotelletje gevonden in Vlissingen, waar we een lang weekend verblijven. Zomaar ineens omdat het verder niet meer lukt. Lekker even uitwaaien langs stranden en zeeweringen. En als het lukt, een frisse duik in het zwembad van het hotel…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Owh. Vlissingen. Ik zeg niet dat ik jaloers ben. Maar ik had best met je willen ruilen. Ik ga juist van het weekend. Ehhhh, alleen zondag hoor, naar Limburg. Even een dagje Maasbracht bij de kleinste telgt van de familie kijken. Veel plezier in Zeeland.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Goede morgen Sjoerd, mooi die dauw op de foto. Dus je komt deze kant op, nu ik hoop dat je geweldig goed weer zal hebben, dan hebben wij dat ook. Zit je hotel op de Boule? Ik wens je een geweldig fijn lang weekend toe, geniet van zee en strand. Mocht het weer iets minder zijn, dan nog is er een hoop te doen.
    Fijne dagen gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: