Paniek in de kouvenderstraat
Paniek in de kouvenderstraat

Paniek in de kouvenderstraat

bVision Photography

Even voor tienen gisteravond denderde een brandweerwagen van boven af de berg onze straat in en stopte bij mij voor de deur, maar moest blijkbaar aan de overzijde zijn, even later arriveerde er een drietal politiewagens ter assistentie en kwam een ziekenwagen ook met sirene aan.

bVision Photography

Er bleek dat iemand een sterk brandlucht had geroken en rook uit een pand had zien komen. Uit een nadere inspectie bleek dat er een straat verder iemand een houtkachel aan het stoken was en de zichtbare rook bleek de schoorsteen van een cv te zijn die condens naar buiten blies. Ofwel loos alarm, gelukkig…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Praat me niet over houtkachels, zomers de barbecueterreur en nu het kouder wordt stookt er iemand (of enkelen) bij mij in de buurt een houtkachel. En uiteraard moet ik weer alles dicht houden want anders hangt er een penetrante geur in mijn slaapkamer. Nu is de houtkachelterreur weer begonnen.

  2. En toch schrik je dan he. Het lijkt vaak veel erger dan het is als alles je straat in komt denderen. OT je hebt gelijk kan zo de foto’s van andere jaren gebruiken alleen even checken of ze nog leven 🙂 Dat feestje is niet mijn grootste hobby, maar ja ze doen goed werk denk ik dan maar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.