De trein
De trein

De trein

bVision Photography

Deze week staat in het teken van reizen. Het weekend gaan we een eindje weid weg. Waarheen leest u op het einde van de week wel. De trein hier op de foto met het nummer 1604 roept toch wat nostalgische gevoelens bij mij op. Ik heb deze als analoge modeltrein in de vitrine staan met het NS logo en zie met lede ogen aan hoe deze trein diverse malen van eigenaar wisselt.

bVision Photography

Waar is de tijd dat NS nog NS was, geen DB Schenker over onze sporen reed of railion daarvoor. Vroeger was niet alles beter, maar nu bakken ze er helemaal niks meer van. Een hoge snelheidstrein krijgen ze niet eens aan de gang. Mismanagement of politieke blunders, vult u zelf maar in, ik weet het niet, maar heb wel mijn mening… Terug kunnen we niet meer, maar leren doen we er ook niet van, dat is het ergerlijke eraan.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. De belastingbetaler draait voor al die onzin op, en in de rail magazine kan je lezen hoe het goederenvervoer per spoor verder afneemt en het aantal vrachtauto’s op de weg toeneemt.
    Loks in DB schenker kleuren zie ik bij ons regelmatig rijden (Hoogovens), die 1615 van Marklin zou ook niet misstaan op mijn zolderspoorbaan, jammer dat al die loks ongeveer 300 euro moeten kosten.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: