Eindelijk benzine voor mijn virtuele garage
Eindelijk benzine voor mijn virtuele garage

Eindelijk benzine voor mijn virtuele garage

bVision Photography

Eindelijk heb ik benzine gevonden voor de auto’s in mijn virtuele garage. En wel in Roermond, daar zit de Firma Rijmar, vlak bij het Retailpark aan de A73. Daar staat ook mijn virtuele tankauto. En dat is toch puur Nostalgie.

bVision Photography

De Ford trekker die hier met de oplegger met benzine staat is een Ford 698W. Deze weegt zelf maar net meer dan 2 ton. Er ligt een 8 cilinder benzinemotor in 107 pk, best wel weinig eigenlijk als je naar de mastodonten uit het huidige tijdperk kijkt. De trekker heeft bouwjaar 1947 en is dus 60 plusser, like me!.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Annette Barendregt

    Wat een gaaf ding. Dit doet mij als ex-werkneemster van een grote oliehandel deugd. Hoe zou het zijn om erin te rijden? Veel plezier in Zeeland. Want “geniet in van een” zal wel “geniet ik van een” moeten zijn! 😉

  2. Als je bij de RDW/OVI doorleest bij bijzonderheden blijkt dat het bouwjaar zelfs 1947 (een jaar ouder dan m’n zus) is en dat klopt ook beter bij de smalte van maar 2,13 meter. Hij staat er erg mooi bij, een echte reclame voor het bedrijf.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.