MG-Club
MG-Club

MG-Club

Gisteren waren we op de regio zuid vergadering van de MG-Club. Voor de eerste keer, ik geef het toe, maar ergens moet je toch beginnen. Het was een geslaagde ochtend, maar wat ons direct opviel was dat wij toch bij de jongeren daar thuis horen. Nu moet dat ook wel want ook wij hebben het open rijgenot pas laat ontdekt en als we een paar jaar lid zijn zijn we ook gepensioneerd…. Als we een ieder goed beluisterd hebben is het best wel een gezellige boel met veel activiteiten en (rond)ritten en nog veel meer. Maar dat is allemaal voor het volgende jaar. Met de opgedane kennis kunnen we alvast gaan plannen. Verder hebben we het hele weekend rustig aan gedaan en iedereen laten genieten van alle Sinterklazen die rondlopen. Miljaar, het worden er elk jaar meer. Het lijkt wel een nest dat is uitgekomen. Hele pietentreinen heb ik zelfs gezien, gelukkig wel zwarte, pieten dan, de treinen waren kleurig versierd.

bVision Photography

16 Comments

  1. Persoonlijk zie ik het niet zitten om lid te worden van een fietsclub, dus daar zie ik maar vanaf 😉 Hoe harder mensen gaan schreeuwen over zwarte piet. Hoe groter het misschien wel wordt.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Gelukkig dus zwarte pieten in gekleurde treinen, andersom was toch een vreemd zicht geweest. Zou er dan een rel komen dat zwarte treinen discriminatie zijn?
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: