Restspanning in IJmuiden
Restspanning in IJmuiden

Restspanning in IJmuiden

Trafohuisjes bVision.nl

Han vond het niet zo bijzonder, dit huisje, maar bij mij roept het herinneringen op, Wijsmuller, sleepboten, storm, haven. In de tijd dat ik regelmatig in Noord Holland kwam, voornamelijk in Egmond aan Zee. Kwam ik wel vaker in de haven. En daar staat dit bijna mee gesloopte Trafohuisje. Omgeven door allemaal puin van de afbraak waar het eens deel van uitmaakte om plaats te maken voor ik weet nog niet wat, dat kon ik even niet ontdekken.

Trafohuisjes bVision.nl

Het is een voorbeeld, je ziet het wel vaker. Alles wordt gesloopt maar zo’n huisje blijft staan. Ik heb er inmiddels een paar op de foto staan die ik eerdaags ook eens ga publiceren. Dit huisje staat in de Haringhaven, nou ja niet letterlijk uiteraard, maar staat langs de industriestraat, u weet wel, vlak bij de hoge vuurtoren van IJmuiden…

Trafohuisjes bVision.nl

Coordinaten: 52° 27′ 35.322″ 4° 34′ 57.27″ (Google)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

18 Comments

  1. Ik ken die omgeving inderdaad wel. Maar nu je het zegt vaak wordt alles eromheen weggesloopt en blijven de huisjes staan. En het ergste is ik heb er ook eentje voor mijn deur en niet eens er aan gedacht hem eens beter te bekijken.shame shame shame

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.