Vision

Vision

Nee, niet bVision, maar vision. Afgelopen week bezochten we een Pearle vestiging in de Makado in Beek. Mijn vrouw zag de kleine lettertjes in een keer niet meer en wilde een gaan kijken naar een leesbril voor erbij. Nu waren we daar iets meer dan een jaar geleden ook al, en het verschil tussen toen en nu was dusdanig dat ze een doorverwijzing kreeg om eens naar een oogarts te gaan. Zoveel verschil was toch wel erg groot. Na wat heen en weer gebel konden we gisteren al terecht voor een controle. De oogarts aldaar constateerde dat de opticien in Beek correct had gereageerd en vermelde er meteen bij dat de meeste gewoon een nieuwe bril hadden aangemeten. Aju, en lekker verdient vandaag… Deze bij Pearle dus niet, chapeau. De oogarts constateerde een beginnende staar aan beide ogen en er worden verdere testen gedaan om te kijken of een operatie nu meteen, of in de nabije toekomst noodzakelijk is.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

24 Comments

 1. frank-103

  Bij mij was de Pearle opticien ook heel oplettend en heeft me gelukkig ook verwezen naar de oogarts, maar als je zelf naar de oogarts wil dan stuurt de huisarts je hier eerst naar de opticien. Hachelijk!

 2. heb een staaroperatie ondergaan en mijn zicht is weer prima….jullie hebben een goeie opticien getroffen, net zoals ik destijds na een toch nog wel lange zoektocht…staar is goed te verhelpen en de ingreep valt reuze mee….groet, Agnès

 3. Mag idd benoemt worden, wat een goeie service.
  Ik hou niet van ziekenhuizen enz…… Maar hoor om me heen van Fam. Dat staar snel en goed verholpen word tegenwoordig, succes voor je vrouw.

 4. het eerste wat in mij opkomt is dat het fijn is dat sommige opticiens zo eerlijk zijn om een doorverwijzing te sturen! Fijn dat dit is gebeurd en dat je partner nu niet met een totaal overbodige, veel te dure en nutteloze bril zit opgescheept.
  Succes, het schijnt dat staar operatie niet echt vervelend meer is…. maar toch succes want het lijkt me stiekem toch best griezelig!

 5. ha die Sjoerd,

  een beginnende staar.
  Oh jee… dat klinkt niet best.
  hoewel… tegenwoordig zijn de staaroperaties een fluitje van een cent.
  Dus… als je er beter mee kunt zien… doen!

  groetje aan A. en sterkte…
  Marlou

  .

 6. Uiteindelijk verdient dat zich wel terug. Want ze zal toch wel een bril nodig blijven houden. En die komt ze natuurlijk gewoon daar halen. Ik heb nog niets nodig, maar mocht het het geval zijn, want het zit wel bij ons in de familie, dan zal ik aan deze log denken.

  Love As always
  di Mario

 7. Dat is netjes en goed gedaan, fijn dat je ook al zo snel bij de oogarts terecht kon.
  Niet leuk dat er mogelijk een operatie moet volgen.
  Maar gelukkig kan het goed verholpen worden.
  En daarna hoef je misschien wel helemaal niet meer terug naar Pearle.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: