Photoshoot at Night in Kamp-Lintfort
Photoshoot at Night in Kamp-Lintfort

Photoshoot at Night in Kamp-Lintfort

Niet te veel tekst vandaag, alleen maar wat foto’s van gisteravond in het Duitse stadje Kamp-Lintfort. Samen met wat collega fotografen in de avond op pad om wat leuke foto’s te maken en wat te experimenteren met de kamera. Ich danke dich Bjørn.
De eerste foto is duidelijk, de strepen worden veroorzaakt door voorbij rijdende auto’s. Sluitertijd is 10 seconden, focus F11 en ISO 100.

bVision Photography

De tweede foto was een probeersel met bewegen van de camera. Spelen met licht is hier wel van toepassing. De truck is hierin om de camera niet teveel te bewegen, anders wordt het een MischMasch.

bVision Photography

Foto drie is een deel van een tankstation, waarin een Sparwinkel is gevestigd. Genomen met de telelens (200 mm) F16 en ca 6 seconden bij iso 100.

bVision Photography

Deze kon ik echt niet laten gaan. Perfect in beeld waar het kwartje van Kok naartoe is gegaan. Een keer tanken en je hebt het kwartje per liter wel verdient. Helaas had ik net getankt, net over de grens, waar het nog ietsjes duurder was.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Ik vind de eerste foto de mooiste, daar zie ik iets wat het bekijken waard is.
  De tweede vind ik ook wel wat hebben, maar kort.

  Het kwartje van Kok is voor ons koningshuis, daar hebben de Duitsers geen last van.

 2. Leuke hobby, fotograferen! Die tweede vind ik een echt kunststukje. Was het niet de bedoeling van de EU ooit dat in heel Europa dezelfde prijzen zouden gelden? Ach, ik zal mij wel vergissen…

  OT: Naar het schijnt is Hans de Booij bijzonder verlegen en durft hij mensen – laat staan camera’s waar duizenden achter zitten – niet in de ogen te kijken en staat hij bij elk optreden letterlijk stijf van de zenuwen. Jammer, anders had hij een groot artiest kunnen zijn. Net als Boudewijn de Groot die dit liedje voor hem schreef.

 3. frank-103

  De tweede foto vind ik helemaal niks, maar ik geef dan wel direct toe dat ik een barbaar ben mbt kunst. En die Kok mogen ze wat mij betreft met een blok beton aan zijn poten in een opslagtank met ruwe olie van Nustar verzuipen, met zijn tijdelijke maatregel omdat de benzineprijzen zo laag waren.

 4. Had nog nooit gehoord van Kamp-Lintfort.
  Wel mooie foto’s geworden, fotograferen in het donker is een hele kunst, want met mijn klikklak digi cameraatje krijg ik witte vlekken op de foto.
  Benzine wordt weer duurder, ben blij dat ik geen auto meer rij. Hans

 5. Hai Sjoerd,

  ik vind dat er altijd s[pannend uitzien, als je de lens zo’n 10 seconden openlaat.
  Mooi licht!!
  Jammer, dat ik zo’n eind moet rijden voor goedkoop tanken!!
  Maar.. als we op vakantie gaan, dan weet ik het wel!!

  Dagdag… Heb het goed vandaag!
  groet van Marlou

  .

 6. Goede morgen Sjoerd, die tweede foto heeft iets heel leuks en feestelijke iets van vuurwerk lijkt het zo wel. Wat beweging kan dus een heel mooie plaat opleveren.
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.