Een trap onder je reet
Een trap onder je reet

Een trap onder je reet

Aan het begin van de maand al denken was het maar januari past eigenlijk niet bij zo’n feestmaand. Toch heb ik begin december meestal een winterdip als ik kijk wat ik dit jaar nog allemaal moet doen in de werkdagen die resten. Tel daar dan nog een paar cursusdagen die ik moet volgen vanaf, ene die ik moet geven en een riedel verlofdagen aan het einde, dan blijft er niet veel tijd over om te werken. Maar dat dipje is na een paar werkdagen wel over hoop ik, anders duurt een maand nog lang. Ik zal mezelf eens even oppakken en iemand anders een schop onder de onderstaande reet laten geven. Die hangt overigens ergens in een winkelstraat in Vlissingen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Goede morgen, ik hou wel van december al is het wel erg druk in die maand. We hebben ook nog twee kinderen die tussen oud en nieuw jarig zijn, dus druk, druk, druk, dat wel.
    Maak er toch maar iets leuks van en denk niet teveel aan dingen die je nog moet doen dit jaar.
    Komt het deze maand niet af. . . nou jammer dan er komt een heel vers jaar aan en dan kun je nog wat losse eindjes in januari afwerken.
    Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.