Uitje – door Frank
Uitje – door Frank

Uitje – door Frank

Vandaag een kort stukje, want als het goed is zijn we gisteren avond met de collega’s van onze afdeling op stap geweest. Niet veel tijd om te schrijven dus. Het programma ziet er als volgt uit: we starten om 18:00 uur met Karten, daarna gaan we Bowlen en nadat dit voorbij is gaan we met zijn allen eten bij een Grieks restaurant in Susteren. Met bowlen weet ik niet wie wint, daar is niemand in het voordeel, wat karten betreft staat de uitslag een beetje vast. Die karts gaan allemaal even hard, dus de kleinsten c.q. lichtsten onder ons maken de meeste kans. Ik zou geen schijn van kans maken daarom, maar vanwege wat “oude” rugklachten doe ik toch al niet mee. Hieronder een impressie van een medekarter die geflitst is. De rekening is inmiddels voldaan…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Zo is het inderdaad. Zo verloor ik ook elke keer van mijn collega’s. Allemaal vrouwen en een stukje kleiner. Ook in omvang. Dus ik kijk wel toe, is net zo leuk. Hoef ik ook niet elke keer voor ze aan de kant.

    Love As always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.