Trabbi in de reclame
Trabbi in de reclame

Trabbi in de reclame

bVision Photography

De foto’s van vandaag zijn gemaakt in evenementencentrum “All in Echt”, waar deze Oostduitse Trabbi furore maakt in de entree van dit complex waar je kunt bowlen, karten en nog veel meer dingen doen. De Trabbi heeft geen nummerbord meer en ik betwijfel of die ooit nog op de weg zal rijden, maar, zeg nooit nooit, want wie weet wat zo’n auto na een aantal jaren nog waard is. Momenteel betaal je voor een redelijk exemplaar tussen de duizend en vijftienhonderd euro. Niet dat ik er ooit ene zou kopen, geef mij maar de MG. Maar in deze ruimte mag hij best staan, er staan niet voor niets twee benzinepompen. Oh wacht, volgens mij loopt die tweepitter zelfs op tweetactbenzine.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

  1. frank-103

    Die Trabi’s zijn synoniem voor Oost-Duitsland. Na de Wende zag je ze hier ook, maar inmiddels rijden alle voormalig Oost-Duitsers ook in een VW o.i.d., want comfortabel waren de trabi’s waarschijnlijk niet!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: