Lange dagen
Lange dagen

Lange dagen

Deze week was een week van lange dagen, ’s morgens vroeg op, meestal rond half zes zo ongeveer, zeven uur beginnen, en als we dan mazzel heb zijn we tegen half zes thuis. Tenminste als ik geen uitje heb zoals deze week met karten en bowlen. En als we dan thuis zijn mogen we eens gaan nadenken over het eten. Gisteren was het acht uur voor ik uiteindelijk even rust kreeg.
Vandaag is de dag van onze nieuwe eetkamer stoelen. Ik ben benieuwd of ik nog weet hoe ze uitzien. We hebben deze namelijk een jaar geleden al besteld en op afroep laten leveren. Zo hebben we toch nog de tijd gehad om de oude te laten slopen door de kittens, die inmiddels katten zijn, en laten ze de nieuwe wellicht met rust. Mijn zoon neemt ze in ontvangst zodat we bij thuiskomst pas zien hoe het geworden is. Wel spannend, maar uiteraard ook leuk zo vlak voor de kerst. Gisteren heb ik een stapel verhuisdozen geregeld op het werk, zodat mijn dochter haar huurhuis kan verlaten en kan gaan pakken voor de verhuizing eind december naar haar pas gekochte woning. Alsof we nog niet genoeg te doen hebben in december. U ziet, de logjes worden korter naarmate de tijd minder wordt die ik eraan kan besteden. Maar dat komt wel weer goed, hoop ik.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

 1. Dag Sjoerd,

  wat lijkt me dat spannend: nieuwe stoelen en je weet niet meer precies hoe ze er uit zien.
  Ik zou ook wel een stuk of wat nieuwe stoelen willen…
  Misschien ben ik nu wel geïnspireerd!

  groet van Marlou

  .

 2. Het ligt niet altijd aan de leeftijd voor de kat. Er zijn anders eventueel middeltjes voor om de kat van je stoel af te laten blijven.
  Ik zal maar niet zo’n lange reactie geven, want je hebt duidelijk niet zoveel tijd om alles na te lezen 😉

  Love As Always
  Di Mario

 3. Goede morgen Sjoerd, nieuwe stoelen, leuk, maar wel zorgen dat je katten ze niet als krabpaal gebruiken hoor, als ze eenmaal een gewoonte hebben, zien zij niet wat er nieuw is en waarom ze daar af moeten blijven.
  Fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.