Coaching
Coaching

Coaching

Gisteren was het een lekker dagje, mooi weer, wel een beetje koud, maar dat is alleen een kwestie van wennen. Door omstandigheden was ik erg vroeg op, en dat heeft dan weer als voordeel dat je ook vroeg klaar bent met alles. De woensdag is voor ons altijd een rommelige dag. De vuilnis komt langs, we moeten boodschappen doen, de was moet gestreken worden en ga zo maar door. Oh ja, voor ik het vergeet, het onderstaande diorama met de ijsbeer heb ik gisteren ook nog gemaakt. En met een heuse kerstboom.
Gisteravond heb ik een lekkere zalm-gnocchi schotel gemaakt volgens een recept van 24kitchen. Heerlijk gewoon. Vandaag wordt een lastige dag, vanmiddag mag ik bij een vreemde firma gaan coachen. Een uitdaging die ik met plezier aanga. En morgen begint het weekend alweer. De maand is dadelijk alweer voor de helft voorbij voor ik het in de gaten heb. Met veel te doen ben je ook snel door je tijd heen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.