Januari stond in het teken van de ziekte van mijn vrouw, na een aantal weken ziekenhuis mocht ze op 11 januari weer naar huis. U weet niet wat dat allemaal teweeg heeft gebracht in ons gezinsleven. Maar happy waren we toen allemaal. Al zou er nog geruime tijd overheen gaan voor ze weer helemaal was opgeknapt. Ons hoogtepunt in januari was het zeker. Natuurlijk gebeurde er meer in die maand, maar dan ben ik nog wel even bezig… Iedere maand een hoogtepunt lijkt me voor de komende dagen wel genoeg.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. en dat verdient dan ook wel een bloemetje , toen je vrouw weer naar huis mocht komen en het weer beter ging.
  Waar ik ook ineens aan denk dat de tijd zo snel gaat, ik weet het nog zo goed van je vrouw maar dat dat al bijna een jaar geleden is ….

 2. hai Sjoerd,

  wat ontzettend lief van je, dat je de thuiskomst uit het ziekenhuis van A. als hoogtepunt van de maand januari beschouwt.
  Ik heb er traantjes van in de ogen.
  Ik gun jullie nog een heel lang en gezond leven samen!!!

  Dikke pakkerd van Marlou

  .

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.