Piaggio Ape in de reclame
Piaggio Ape in de reclame

Piaggio Ape in de reclame

bVision Photography

De Piaggio Ape, ook wel Vespacar genoemd, is een kleine driewielige bedrijfswagen voor het vervoer van kleine vrachten over niet al te lange afstanden. Ofwel keurig voor in een grote stad. De uitvoering die we hier zijn staat op de foto bij intratuin in Roermond en staat daar gewoon mooi te zijn. Waarschijnlijk ligt er een negenenveertig cc motor in want hij heeft een bromfietskenteken. Keurig geschilderd, en hij mag dan ook mijn virtuele garage in…

bVision Photography

De Piaggio Ape is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met laadbak, huif, een en twee persoons, Electrisch, diesel, tweetact, als brommer of als motor (met autorijbewijs). Gewoon een handig autootje voor in de stad dus. De Ape wordt sinds 1948 door de Italiaanse fabrikant Piaggio geleverd en komt hier vooral in de eenpersoonsuitvoering (Ape 50) voor. Voor hendige Henkies met bijvoorbeeld een stukadoorsbedrijfje…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.