Een jaar in beeld: juli

Een jaar in beeld: juli

Ik geloof dat de religie van de toekomst een kosmische religie zal zijn. De religie die het meest strookt met de wetenschappelijke behoeften is het boeddhisme.
Albert Einstein

De onderstaande dame op het corten-stalen onderstel had meteen ons hart gevangen, alleen na het zien van de prijs, bleef alleen de liefde over. Ze was duurder dan mijn MG nu waard is, vrouwen… Dat was een beetje de toonzetting van de maand juli, langzaam wat tuinbeurzen afgaan en denken aan een nieuwe tuin volgend jaar. Op een van deze beurzen stond ook deze dame. Heerlijk is dat, plannen als je nog niets hoeft te doen. Dat zal het komende jaar wel anders worden. Ik heb grootse plannen, en niet alleen voor de tuin. Ook de woonkamer zal eraan geloven en een restyling ondergaan

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Van onze plannen voor huis en tuin is door allerlei omstandigheden weinig terecht gekomen, alles is in het vat gebleven voor aankomend jaar. Ik hoop dat het daar niet verzuurt.
    Ook ik heb ooit een beeld gezien waar ik helemaal weg van was, tot de prijs werd genoemd, ik lag daarna bijna gestreken.
    Wens je en die je lief zijn, een fijne gezellige kerstavond en fijne feestdagen.

  2. Annette Barendregt

    Ik heb het restylen uitgesteld, omdat ik wilde verhuizen. Maar met de huidige stand van zaken qua huurwoningen blijf ik maar lekker zitten waar ik zit. Kan ik het overgebleven geld mooi gebruiken om nieuwe gordijnen te kopen etc. Ben benieuwd hoe het er bij jou uit gaat zien in 2014. Hele fijne Kerstdagen, Sjoerd!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: