Het jaar in beeld: juni
Het jaar in beeld: juni

Het jaar in beeld: juni

Wat je ook kunt zeggen van het jaar, het was in ieder geval ideaal weer voor de cabrio. Het dak heeft er amper opgezeten. Menig weekend hebben we doorgebracht in ons tweede vaderland, het land waar de koeien nog wild zijn. Het Eifelland. De Eifel, de Ardennen en het Limburgse heuvelland zijn mijn Euregio. Ik heb geen vakantie nodig om te kunnen genieten, alleen de cabrio en mooi weer. De foto is gemaakt in Heimbach in de Eifel.
Dat was gisteren wel even anders. Toen we vanaf Eindhoven naar huis reden in de stromende regen belandde we in de enige file die er op dat moment in Nederland stond. Voor straf, omdat ik het gisteren had over Nuth. File van Geleen tot Nuth… En laat Nuth daar nu ook nog bekend om staan. Iedere avond prijs.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.