De plannen
De plannen

De plannen

We kopen wel eens een nieuw meubelstuk als het oude versleten is, zo hebben we laatst de stoelen van de eetkamer vervangen. De tafel is een prima meubelstuk, die overleeft ons wel. Maar dat vind ik geen restyling van de kamer. Dat pakken we rigoureus aan. Eerst gaan we op zoek naar de mogelijke kleuren, plakken die op de bestaande muur zodat we er even aan kunnen wennen, gaan over meerdere nachten ijs, kopen er nog een bankje bij, en moeten voordat het bankje komt wachten tot het gemaakt en geleverd is. In die tijd kunnen we dan de de kozijnen, de muren en alle daarbij behorende onderdelen, zoals onze 24 meter lange fameuze boekenkasten ook nog even schilderen. Het onderstaande snapshot met de mobiel laat het niet echt zien, maar daar is de basis aan het ontstaan voor de remake van onze woonkamer. Als u er niets van snapt, No Problemo, ik zal het gaandeweg ongetwijfeld helemaal voor u in beeld brengen. Vandaag eerst maar eens even wat materiaal halen om te starten.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Annette Barendregt

    Daar zitten wel hele leuke en gewaagde kleurtjes tussen. Ik mag dat wel. Het leven is soms al saai genoeg! Ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Veel succes ermee!

  2. Moeilijk om op zulke verfstaaltjes een kleur uit te zoeken Sjoerd, op de muur ziet het er soms heel anders uit . Maar succes met jullie restyling van de kamer, laat maar weer zien als alles klaar is.
    Fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.