Tussenstop: De Ape again
Tussenstop: De Ape again

Tussenstop: De Ape again

bVision Photography

Voorlopig ga ik even stoppen met mijn auto’s op zaterdag. Ik heb er gewoon geen meer op de schijf staan die ik met jullie zou willen delen. Ik moet er eerste weer eens een aantal op de korrel gehad hebben. Wat er voor terug komt weet ik nog niet, daar moet ik nog even over nadenken.

bVision Photography

Deze Piaggio APE zag ik afgelopen week in Heerlen staan, voor het Corio Center. En ook deze keer weer in de reclame, zij het dan dat deze meneer er zijn brood mee wil verdienen. Het bewolkte weer, de mistige omgeving en het mobieltje waren uiteraard geen omstandigheden voor het maken van mooie foto’s. Vandaar dat ik voorlopig ook even stop totdat ik weer wat op de plank heb liggen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Zelf blog ik meestal meteen wat voor mijn voeten en/of camera komt. Ik heb wel terugkerende items, maar nooit iets op een vaste dag. Nu ik m’n zwerffietsvakantie versla doe ik niet aan dergelijke zaken omdat ze in m’n vakantie al voorbij komen zoals die Borgwart. Over een paar weken komen er nog een aantal.

  Het bovenstaande autootje doet me aan een Italiaanse versie van een Tuk-Tuk denken. Niet dat dat klopt, maar het komt zo op me over. We hebben hier een paar jaar zo’n Touristen-Tuk-Tuk-Taxi gehad. Blij dat dat stinkende lawaaibarrel weg is. Soms heeft een economische crisis ook voordelen. 😉

 2. Ik heb me nu toch plotseling zin in een hot-dog …….

  Dank voor de sterkte wens, …….

  Ik wens je in elk geval en die je lief zijn een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2014 toe. Ook deze wensen aan Frank.

 3. Wel leuk om te zien. Trouwens die kerstversiering erboven erg apart, dat lijkt wel een heiligen halo, als je er zelf onder gaat staan heb je gelijk een lichtgevende cirkel boven je hoofd hangen.
  Een fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.