Laat niet als dank….
Laat niet als dank….

Laat niet als dank….

Terwijl ik gisteren op de ladder boekenkasten aan het schilderen was viel mijn oog op de puinhopen buiten. Als degene die dat afstak nou eens de rommel zou opruimen, of het voor zijn eigen deur neer zou leggen. Nee hoor, gooi de rommel maar ergens neer en anderen zullen het wel opruimen. Ofwel, het nieuwe jaar is alweer begonnen. Ik heb gelukkig nog enkele dagen vrij en hoef maandag pas bij de baas aan de slag.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. frank-103

    Hier was men gisteren toch behoorlijk bezig de bende op te ruimen, en ook auto’s te wassen (lag allemaal papier en rommel op van het vuurwerk). Maar wel worden overal kerstbomen neergesmeten.

  2. Als je dergelijk afval ziet dan weet je dat er al iets mis is met degene die het gekocht heeft. Zelf ruim ik zoiets op voordat ik het op de foto zet. Ik was in Nieuwegein waar het ook een zootje was. Hier in Alkmaar vond ik het enorm meevallen en ik heb het vermoeden dat de bezemwagens alweer een paar rondjes hebben gedaan. Opweg naar de supermarkt in een buitenwijk trof ik niets.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.