Apache Tomcat
Apache Tomcat

Apache Tomcat

Vandaag gaan we een dagje cursus volgen. Een van de drie dagen dat deze in-house training plaatsvindt. Vrijdag deel twee en volgende week maandag deel drie. Het wordt zelfs een privé training omdat de cursus gegarandeerd door zou gaan. Maar goed, dat maakt mij niets uit, hadden ze het maar beter moeten regelen. Aangezien het een cursus is die naast mijn werk ook prive wel van toepassing is, wordt dit een uitdaging. Apache Tomcat is een JAVA server die vaak gebruikt wordt om applicaties te hosten. Zeg maar de tegenhanger van Microsoft IIS met Active Server Pages (ASP). Alleen is Apache Tomcat server in principe open source. Deze pagina waar u nu naar kijkt draait op Apache server software met een PHP engine. Maar goed, dit is technische praat waar u waarschijnlijk niet op zit te wachten. U wilt alleen maar weten wat ik ga doen vandaag, en dat is goed opletten, braaf zijn, opzitten en pootjes geven. Om het maar eens beestachtig uit te drukken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. hai Sjoerd!

  geweldig om weer even les te krijgen.
  Ik wou dat ik mee kon doen…
  Je moet altijd blijven leren en van alles opsteken.
  Anders blijf je steken in het oude.

  En ja… wat Ria zegt is ook waar: “Niet teveel naar de juffrouw kijken…”
  Hahaha!!!

  groetjes van Marlou

  .

 2. IK ben van plan mijn blog ooit nog eens op te zetten in ASP. Ik heb een paar jaar geleden mijn certificaten gehaald, en doe er voor mezelf veel te weinig mee. Het is dat mijn huidige host het niet ondersteunt voor een schappelijk bedrag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.