Aan het werk…
Aan het werk…

Aan het werk…

Aan alle goede dingen komt een einde, ook aan vakantie. Gisteren was ik nog even op de nieuwjaarsreceptie van de MG club in de oude molen in Schimmert. Daarna heeft mijn vrouw alle boeken uitgesorteerd, met assistentie van mijn zoon en met commentaar van mij uiteraard. Drie van de vijf boekenkasten zijn geschilderd en nog twee te gaan. Teven heb ik reeds de voorpui veranderd van donker grijs naar Caffe Latte (what’s in a name). Op de foto een deel van een van de kasten, nog leeg met alleen deze donkerblauwe fles erin. Maar inmiddels zijn de boekenkasten alweer gevuld en hebben we een hoop boeken over waar we inmiddels een digitale uitvoering van hebben.
Vandaag beginnen we de dag met een nieuwjaarsontbijt op het werk. Voor is voor mij ook de eerste keer dat we zoiets doen. Ik laat me verassen en verstop me denkelijk achter mijn camera om verslag te doen van de toespraak van onze directeur. Het werkjaar is weer begonnen… Het zal wel weer zo kerst zijn.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. frank-103

    Bij ons was er ook een nieuwjaarsreceptie met een toespraak van de directeur, mijn collega’s en ik hadden echter besloten het daarvoor te druk te hebben, met werkoverleg = kletsen met elkaar 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.