Vakantie 2014
Vakantie 2014

Vakantie 2014

Voor je het weet is het dan alweer vrijdag en sta je alweer voor het weekend. Wat het weer aangaat hebben we onze portie naargeestig weer deze week alweer gehad en slechter kan het niet worden. Het wordt tijd voor een flink pak sneeuw. Al zullen velen mij in deze wens niet bijstaan. We zijn ons aan het oriënteren waar we dit jaar op vakantie naartoe zullen gaan, maar hoe gek het ook klinkt, we hebben geen idee, of we zijn nog niet toe aan vakantie. Dat kan natuurlijk ook. Als nou iedereen een tip geeft waar we naar toe kunnen gaan met de MG, krijgen we wellicht ideeën. Dan kan ik in het weekend nog even wat schilderen en mijn vrouw aan het werk zetten om een vakantie uit te zoeken, ik bedoel maar….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. ria

  Ik vind Frankrijk nog altijd prachtig en dan niet de tolwegen natufurlijk. Overal b&b, zo kom je de vakantie wel door. En anders gewoon vanuit huis lekker toeren en s avond weer gezellig in je eigenbed.

 2. Ach, tijd zat nog om de vakantie te plannen. Laten we eerst maar eens door deze naargeestige periode heen zien te komen. Wat mij betreft mag het nog even echt winter worden met wat sneeuw en ijs, òf echt voorjaar … alles beter dan dit grijze weer!

 3. Zolang je nog niet besloten hebt waar je heen gaat zijn alle opties nog open en kun je lekker alle kanten uit dromen. In gedachte ben je dan al in Turkije, schotland, de alpen en op een waddeneiland geweest voordat je besluit iets heel anders te doen, dat zijn dan vijf vakanties voor de prijs van een 😉

 4. Goedemorgen Sjoerd,

  dat ziet er Oostenrijks uit!
  Wij gaan eerst een weekje naar de Eifel en daarna door naar Oostenrijk.
  Ik heb er zin in, maar… wel eerst de sneeuw weg!

  Groet van Marlou

  .

 5. Tja, daar vraag je wat.
  Nederland, maar ook de landen om ons heen hebben zulke mooie plekjes.
  Maar mijn voorkeur zou toch ergens dicht bij de zee zijn.
  Succes met klussen en je vrouw vindt vast wel een mooie bestemming.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d