XHTML correct
XHTML correct

XHTML correct

Vandaag een blogje voor insiders.
Het heeft een tijdje geduurd, maar sinds kort voldoet mijn site geheel aan de internet standaard en mag ik het onderstaand logo op mijn site gebruiken. Het is heel wat uitzoekwerk geweest om alle problemen op te lossen, maar de aanhouder wint.
Je kunt dit ook voor je eigen site controleren (of mijn site als test uitproberen) bij W3C Markup Validation Service

Congratulations

The document located at www.bvision.nl was successfully checked as XHTML 1.0 Transitional. This means that the resource in question identified itself as “XHTML 1.0 Transitional” and that we successfully performed a formal validation of it. The parser implementations we used for this check are based on OpenSP (SGML/XML) and libxml2 (XML).

Valid XHTML 1.0 Transitional

15 Comments

  1. Met de regels van W3C heb ik het niet zo. Ik vind het veel belangrijker dat websites snel, probleemloos en virusvrij en onverevormd moeten werken in de meestgebruikte browsers in het Nederlandse taalgebied. (chrome, Firefox, IE10, IE8, Safari en Android) In dat geval voldoen ze doorgaans ook aan W3C, maar dat is niet meer dan een leuke bijkomstigheid.

  2. Als je met moderne technieken werkt bijna onmogelijk. Ik red het niet. Met CSS het zelfde. Ik hecht er zelf dan ook geen waarde aan.
    Ik heb overigens nog steeds problemen met je site. Ik moet de browser eerst een keer sluiten voor ik hem normaal kan openen. Anders blijft hij laden. Ik moet het toch eens uitzoeken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.