De Saker Valk
De Saker Valk

De Saker Valk

Dit exemplaar vond ik gisteren bij Intratuin in Roermond, Een Saker Valk. Je hebt mensen die zich het lot van roofvogels aantrekken en dan bij intratuin een plaats krijgen om te collecteren. Ik kan het dan niet laten om daar iedere keer weer wat aan te geven. Niet alleen voor de vogels, maar zeker ook voor de mensen erachter. Naast deze op de foto, waren er nog meer, maar deze hapte onmiddellijk, gelukkig naar de camera. Een andere Valk durfde ik wel te aaien. Helaas was deze nog een ietwat verstoord door de reis en moest nog wat acclimatiseren, hetgeen mij een kleine knauw opleverde, maar och, hij bedoelde het niet kwaad. De sneeuwuil was ook nog niet in zijn doen, en om zielige beesten op de foto te zetten is mijn aard niet.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.