Frietjes van Reitz
Frietjes van Reitz

Frietjes van Reitz

Vandaag is mijn vrouw jarig maar helaas, shame me, ben ik de grote afwezige, ik moest zo nodig gaan netwerken. Gelukkig vieren we het morgen op onze vrije dag. Maar ook vanaf mijn blog proficiat…
De titel van dit blog is frietjes. Frietjes van Reitz in Maastricht. Het maakt niet uit wanneer je daar komt, een de MacDonalds ernaast, een friture iets verderop, en aan de andere kant een Burger King, er staat altijd een grote rij mensen om een frietje van Reitz te kopen. Het zakte een beetje in toen de zaak overging in andere handen, maar inmiddels is het peil weer gestegen en staat er weer een permanente rij voor de deur om een frietje te mogen kopen. Helaas weet ik niets over de kwaliteit te vertellen, deze zal best wel prima zijn, alleen vertik ik het om aan te sluiten aan zo’n rij….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Daar moeten dus wel superfrieten verkocht worden, anders gaan de mensen er niet zo voor in de rij staan.
    Gefeliciteerd met je vrouw en maak er op jullie vrije dag een fijn feest van.
    Voor vandaag een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: