Basketbal

Basketbal

bVision Photography

Op de verjaardag van mijn vrouw, afgelopen dinsdag was ikzelf naar Weert afgereisd, om te kijken naar een basketbalwedstrijd tussen Maxxcom BSW en Rotterdam Basketbal. Beide teams staan er niet echt best voor. Maar het enthousiasme van het publiek doet wonderen. Ik heb absoluut geen verstand van het huidige basketbal, maar wel van het spel dat gespeeld moet worden en dat is gewoon leuk. Op TV zal ik er nooit naar kijken maar live is het heel anders, niks haat en nijd, gewoon leuk. Tuurlijk zijn er hatelijke opmerkingen tegen beslissingen, maar die worden door iedereen genegeerd. Frustraties mag je uiten… toch.

bVision Photography

Door mijn aanwezigheid, camerawerk en enthousiasme presteerde de thuisclub uiteraard boven de normale norm, iedereen wilde wel een mooi shot doen. En een thuisoverwinning kon dan ook niet uitblijven. Alleen om nu iedere week weer naar Weert af te reizen, zonder enige sponsoring gaat ook mij te ver. Toch wens ik deze jongens veel succes met hun overwinning. Als je dieper kijkt zie je op de foto de shirtsponsor, Stepco, het ICT bedrijf… Nog steeds sponsor, maar niet meer op het shirtje.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Toch de sponsor nog mooi in beeld gebracht, al kostte het even tijd voordat ik het ontdekte. Toen ik pas in Dokkum woonde waren het de hoogtijdagen van de volleybalclub DVC. Ik heb toen nog al eens op de tribune gezeten en ik vond het prachtig, dat publieksgebeuren. Inderdaad heel wat anders dan het thuis op de bank zien.

 2. Ha die Sjoerd,

  ja… je hebt gelijk: mooie sport!
  Ik houd van sporten, waarop sportief gespeeld wordt.
  Dus… niet van voetballen: shirtje trekken en op elkaars tenen en schenen trappen.
  Nee.. geef mij maar basketbal en vooral: honkbal.
  Dat is écht mijn favoriete sport!!

  groet van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd, alleen wel vreemd dat die hamburgertent ook sport sponsor is. Ik hoop dat de mannen daar toch niet al te vaak gaan eten.
  Maar wel logisch dat de thuisclub wint, wanneer jij daar aanwezig bent met je camera. 😉 Ze zouden je er altijd bij moeten hebben, of zou dat dan competitie vervalsing worden?
  Mooie actiefoto’s trouwens.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: