Raadplaatje…

Raadplaatje…

Dit plaatje maakte ik afgelopen week, wellicht weet u wat hier staat, Na het weekend plaats ik hier de oplossing. Ofwel laat uw fantasie eens de vrije loop…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. oeps zeg ik en dan zit ik na te denken en ik weet het niet ik zie er geen fiets in zoals sommigen hier zeggen, mijn allereerste gedacht was een straatsteen waar iets op geschreven staat en dan dacht ik onmiddellijk van neen zo gemakkelijk kan het niet zijn

  2. Ik denk dat het een fiets is die je ziet door een kapotte ruit. Ik hoop niet dat het jouw autoruit is en dat er een fietser mee is geraakt. Het kan natuurlijk ook de ruit van het fietsenschuurtje zijn. Misschien is het zelfs op deze manier moderne kunst.

    Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: