Transpiratie
Transpiratie

Transpiratie

Heeft u dat ook wel eens, na een week hard werken, lekker gegeten, een uurtje op de bank, even een filmpje kijken en dan ineens is alle inspiratie weg. In rook opgegaan. Dan breken even de zweetdruppeltjes uit, ik moet ook nog een logje maken, nou ja moet is geen optie, maar wil wel. Dan wordt inspiratie ineens transpiratie. Vooral op vrijdagavond. Kijk en daar zitten we dan achter de PC, starend naar het beeldscherm, met alleen maar witte vlekjes voor de ogen. Niets, maar dan ook niets schiet in mijn gedachten wat ook maar enigszins het loggen waard is. Een verspilling van woorden waar niemand iets aan heeft. Niet eens een paar regels voor een Haiku, geen spreuk die me te binnen schiet, mijn hoofd is gewoon leeg… En als ik dan naar het scherm kijk zie ik het onderstaande plaatje, om bij weg te dromen, toch…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.