Slaapkop – door Frank
Slaapkop – door Frank

Slaapkop – door Frank

Hieronder weer eens foto’s van onze Cookie. Cookie is een druk baasje. Altijd in de weer om kattenkwaad uit te halen. Soms krijgt hij zelfs ons daar mee “op de kast”.  Spelletjes zijn meestal maar even leuk en jammer genoeg  voor hem zijn de muizen buiten al een tijdje op; saai dus. Soms zit hij op een strategisch plekje te kijken wat hij nu weer kan uitvreten, dan zien we zijn kopje steeds lager hangen, en valt daarbij rechtop zittend in slaap. Zo ook deze keer op zijn krabpaal. Even later werd hij wakker en rekte zich naar beneden hangend aan de krabpaal eens lekker uit. Toch maar even buiten kijken of er nog wat muizen, kikkers, vogels of egels zijn om mee te spelen. Alleen met egeltjes is hij héél voorzichtig, want die prikken.

 

17 Comments

 1. luc

  Sinds Lowietje er niet meer is , is onze kattin Pralientje weer springlevend geworden ! Maar toch bemerk je dat ze oud wordt en dat ze meer slaapt ! Maar echt speels is ze nooit geweest en dat vind ik heel jammer !

 2. 🙂 Het is dus mogelijk om op zo’n paal te zitten, en aan de rafels te zien wordt hij ook echt gebruikt om te krabben. Dat is nuttige informatie, ik overweeg de aanschaf van zo’n ding vanwege de komst van een nieuw bankstel. Dat mag niet ook meteen aan flarden getrokken worden.

 3. Het valt soms niet mee om kat te zijn en alle kattenkwaad te bedenken…..
  Die drie van ons hebben er niet veel moeite mee, en dan hebben we het nog niet over de hond…… wat die allemaal voor kattenkwaad uithaalt……

 4. Rob

  Over muizenissen schreef ik deze week. Mijn buurtkatten komen af en toe in mijn blogs voorbij.
  Leuk om hier een grappige fotoserie te zien.
  En de naam slaapkop spreekt mij als luiaard ook wel aan.

  Vrolijke vakantiegroet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.