Der Letste

Der Letste

Om het af te leren zullen we maar denken, en omdat ik de foto zelf leuk vind. Het einde van een mooie carnavalsvakantie waarin ik mezelf, ondanks een storende pijn in mijn rug, toch nog goed heb bezig gehouden. Alleen datgene wat ik me voorgenomen had is helaas niet allemaal gebeurd. Maar daar treuren we niet om, genoeg andere dingen gedaan die ook nog lagen te wachten. Er is hier in huis genoeg veranderd. Een mooi nieuw bankje, een gigantisch (modern) schilderij, een halve tegelvloer in mijn werkplaats en nog wat andere zaken die waren blijven liggen, maar die zeker ook nog aan de beurt komen. Die halve vloer is wel grappig, ik moet in gedeelten leggen omdat ik de apparatuur daar nergens anders kwijt kan. Stukje leggen, voegen vullen, wachten, apparatuur verplaatsen en dan kunnen we weer verder. Nu eerst nog even twee dagen met het lijf op rusten, als ik daar de rust voor heb…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. De rug en laag op de grond werken gaan niet samen, rustig aan dus.
    Tegelvloer is altijd lastig in een bewoonde kamer.
    Leuk foto Vincent, alleen iets anders. Hans

  2. Goede morgen Sjoerd, je hoeft ook niet alles tegelijk te doen, pas maar op met je rug joh, dat is wel belangrijk.
    Leuk die foto van de ‘schilderijdames’ het lijkt me wel vermoeiend voor hen om de hele optocht die lijsten vast te houden, of zijn die nog op een andere manier op hun plek gehouden. Ik hoop het voor de dames, het is wel een leuk idee en een prachtige uitvoering.

    Jou wens ik een heerlijk weekend toe en geniet van het mooie weer.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: