Geknot
Geknot

Geknot

Wat geknot voor mij betekent laat het onderstaande plaatje duidelijk zien. Deze bomen staan recht tegenover kasteel Wijnandsrade en hebben ook helemaal niets meer, kunnen volledig opnieuw beginnen. Datzelfde idee heb ik ook als ik rond rij door de diverse gemeenten. Bijna iedere lantarenpaal is voorzien van vele extra’s in de vorm van borden en plakkaten en kunnen volgende week ook geknot worden.
De zin van dat laatste ontgaat me echter. Ik heb het idee dat we iedere vier jaar weer opnieuw beginnen met een schone lei. Gewoon de doek erover en nieuwe leugens erop. Afrekenen over de afgelopen periode is er niet bij. Nee hoor, uithuilen over “onze” gemaakte fouten en de heren en dames kunnen er weer vier jaar een rommeltje van maken. Het wordt tijd dat we de gemeente eens als een bedrijf gaan zien….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Rob

  Knotten leverde vroeger gebruikshout op.
  Op een klein oppervlak kon in korte tijd makkelijk geoogst worden.

  Nu vind ik kandalaberen vooral een teken van een te grote boom op een te kleine plaats.
  Het overbodige snoeiwerk kan voorkomen worden door een betere boomkeuze.

  Iets dat voor veel politici ook geldt, de juiste keuze op het juiste moment.

  Woensdag mogen wij als stemmer weer kiezen voor de juiste keuze.
  Of het zal verbeteren is nog maar de vraag.
  Toch blijf ik vertrouwen in de democratie.

  Vriendelijke groet,

 2. Het voordeel van snoeien is dat de boom er mooier en gezonder van wordt, dat hij niet onder zijn eigen gewicht bezwijkt.
  Dat kunnen we van de politiek niet zo snel zeggen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Heb nog een vriendschap verzoek op FB gedaan, zie link op mijn startpagina 🙂
  Het programma is beluisteren op de weblog http://logbankje.nl

 3. Eigenlijk hebben alle grote partijen wel grote missers afgeleverd als bestuurders, maar de pvda wint volgens mij wel met stip. Toch opvallend dat geen journalist een artikel schrijft over de grootste misbaksels per partij, zoals hilhorst in amsterdam, van rey, rehwinkel en ga zo maar door.

 4. Marktwerking in de politiek doorvoeren, wie doet het meest met zo min mogeljk politici….. en wanneer men blundert de politici laten afrekenen …en niet bij de burgers de rekeningen leggen…. en voorop in de rij laten staan als men weer een of andere maatregel treft…. en zij de gevolgen het eerst ondervinden……

  En de dokter zegt dat ik mij niet druk mag maken …. dus…. fijn weekend…..

 5. Bij ons is m.i. de hele gemeenteraad ” besmet” met van alles. Na de tongzoen affaire vorig jaar hier in de gemeente, met de dood van een wethouder tot gevolg vind ik persoonlijk dat ze allemaal dienen te vertrekken. Op een landelijke partij stem ik zeker niet, want dat trekken de heren/dames in Den Haag naar zich toe als succes en insteminng voor hun beleid. De partij war ik landelijk op stem doet hier niet mee. Wel in Maastricht verder op maar daar stemmen wij niet. Dus wordt het een lokale partij. Ik moet er nog twee met elkaar vergelijken. Kijken wie zich het best bezig houdt met de naar de gemeenten overgehevelde zorg en zo en belooft dit sociaal uit te voeren en te waken voor schrijnende gevallen.

 6. Goede morgen Sjoerd, ik blijf hopen dat er eindelijk eens mensen met gewoon gezond boerenverstand aan de leiding komen en dat de volgende vier jaar goed zullen zijn op alle gebied. Misschien hoop ik tegen beter weten in, maar zonder hoop kan een mens niet leven denk ik.

  Je foto is mooi, bij knotten denk ik meestal aan wilgen, maar zo kan het ook natuurlijk.

  Een fijne vrijdag gewenst.

 7. Ik hoop dat de huidige coalitie bij ons zo goed als doorgaat. Voor het eerst sinds 1978 een college gehad zonder tussentijdse wisselingen is toch wel uniek. Weet nu wel al dat er een partij zeer waarschijnlijk uit het college gaat verdwijnen, maar die zal ik niet missen 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.