Weekendje wel
Weekendje wel

Weekendje wel

Gisteravond was het alleen nog maar auw en oei en meer van dat soort kreten. Zaterdag waren we even in een overvol Roermond en hebben we even lekker met de MG rondgetoerd. Zondag was andere koek. We waren uiteraard vroeg op, en nadat ik mijn hele orchideeën verzameling bemest en gewaterd had, ben ik de tuin ingedoken om wat achterstallig onderhoud te doen en ongewenste boom en kopje kleiner te maken. En van het een komt dan het ander en op een zeker moment bukte ik me en kwam vervolgens bijna niet meer overeind. Sakkerdjie, toch wat teveel gedaan. De rest van de dag heb ik met (spier)pijn rondgelopen. Maar dat mag wel, dan weet je dat je wat gedaan hebt. Degene die dit weekend niet genoten heeft is het zelf schuld toch. Aan het weer heeft het in ieder geval niet gelegen. Nog even en ik begin het voorjaar het mooiste seizoen te vinden. Vandaag allemaal een uurtje eerder uit de veren, dat moet ik mijn biologisch wekkertje nog even uitleggen.
Btw, de foto is van afgelopen zaterdag in Roermond, waar geen plekje meer vrij was op de diverse terrassen en de mensen zelfs voor een ijsje overal in de rij stonden.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Dat zij de lichamelijke alarmbellen die dan gaan rinkelen.
  Het voordeel is dat je om te bewegen regelmatig de tuin in loop om te genieten van je werk.
  Het weer lokt vele naar buiten. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Ook ik ben even in de tuin bezig geweest, maar voor de Auw en Aai en Oei, het bijlte, schopje erbij neer gelegd en lekker gewandeld aan de Waal.
  En als ik zo de foto zie van de mensenmassa…. gezelligheid kent geen tijd maar geef mijn portie maar aan Fikkie, de keuze voor aan de Waal was toch stukken beter.

 3. Annette Barendregt

  Zo, wat een drukte! En alleen maar vanwege het mooie weer of was er wat te doen in Roermond? Hier wordt het morgen druk! Op 1 april verloor Alva…….afijn, dat is wel bekend. In Brielle jaarlijks reden voor één van de leukste dagen van het jaar! Ik ben even wat Spanjaarden aan het verjagen————>

 4. Het was duidelijk druk in Remunj. Ik kon wel merken op mijn werk zaterdag dat het geld losjes in de broekzak zat bij de mensen. Hoop dat je pijn al minder is geworden en nog beter… of is.

  Love As always
  Di Mario

 5. Het was inderdaad een heerlijk weekend Sjoerd, hoe gaat het nu met je rug?
  Hier in de tuin is ook een boom gekortwiekt, tenminste een enorme zijtak die de boel uit evenwicht haalde is er door een lieve buurman afgezaagd met de motorzaag.
  Verder nog bezoek gehad, bij Intratuin een nieuwe maaier gekocht en straks ga ik zwemmen.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 6. Ha die Sjoerd,

  nou… dat genieten is er van gekomen hoor!
  Allemachtig… wat een zalig weekeinde!
  Zaterdag avond hebben we tijden Earth Hour een wandeling gemaakt. Het voelde zo zomers aan.
  Heerlijk!!
  Wat mij betreft ook het fijnste seizoen!

  Dag!
  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.