1 april
1 april

1 april

bVision Photography
Het is weer zover, de grappen en grollen die we een heel jaar opsparen kunnen vandaag weer de deur uit, van plinteladder tot piepeliene, alles zal wel weer aan bod komen. Dat doe me denken aan het plezier wat we er destijds als kind aan hadden om iedereen voor de gek te houden. Nu wacht ik daar uiteraard nooit mee tot op deze datum, maar hang ook wel vaker de paljas uit op andere tijden. Het effect is dan veel groter. De grappen zijn wel anders, maar het plezier blijft. Ook in de ICT kun je veel grappen uithalen, zelfs grappen die tot je ontslag kunnen leiden volgens Computerworld. Daar moet je zeker eens kijken als je plannen hebt.

16 Comments

  1. Er zijn echt enorm veel grappen te bedenken. Leuke grappen, maar sommige halen ook minder leuke grappen uit. En idd, sommige grappen kunnen tot ontslag leiden. Ik heb er even rondgesnuffeld.

  2. Goede morgen Sjoerd, ja ik ga straks naar het asiel, maar daar zijn we zo druk aan het werk, dat er niet veel grappen kunnen worden uitgehaald.
    Een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.