Grappig
Grappig

Grappig

Documenteren is niet mijn sterkste kant, maar ik wordt er steeds beter in. Soms moet je zaken echter achteraf documenteren en wordt iets een regelrechte zoektocht naar de waarheid. Want als je iets in het begin niet hebt vastgelegd, heb je ook de wijzigingen daarop niet vastgelegd. We staan voor de vervanging van een belangrijk netwerkonderdeel, maar moeten na een jaar of acht, het oorspronkelijke design en de veranderingen die daarop hebben plaatsgevonden weer in kaart brengen. En wonder boven wonder, we leren ervan. Samen met een collega zijn we kennisland binnen gestapt. Door de zoektocht zijn we nu ook achter hoe alles werkt, en waarom het zo werkt. Dat geeft een stukje voldoening. Het ontwerp en de implementatie hebben we destijds uitgegeven aan een firma, en zoals vaker worden er dan wat documenten over de muur gegooid, die in eerste instantie niet worden gelezen, en waar je jaren later dus van afvraagt why… U mag raden wat de onderstaande foto die ik in Billund heb gemaakt, te maken heeft met het bovenstaande verhaal…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.