Tekening

Tekening

De woensdag is normaliter mijn vrije dag, maar na de perikelen van dinsdagavond, cq nacht, had ik ook nog wat resterende werkzaamheden om uit te voeren. Gelukkig kan dat tegenwoordig van thuis uit. Scheelt in ieder geval weer een uur rijden. Zo’n woensdag ziet er vaak hetzelfde uit, winkelen, rommel opruimen, naar het milieupark, wekelijkse werkzaamheden die we in het weekend dus niet meer hoeven te doen. Aangezien we redelijk snel met alles klaar waren, ondanks een ritje naar de plaatselijke kringloopwinkel zijn we op zoek gegaan naar bloembakken om een stuk verhoogde tuin te scheiden van de rest, ik woon namelijk in een helling. Bij van Cranenbroek of Hornbach niets te vinden, we weten al dat we ze bij Intratuin kunnen krijgen, maar de maat die we nodig hebben, 60x30x30 is wel aan de prijzige kant als je een lengte van 17 meter nodig hebt, ofwel zo’n 28 bakken. Dan mag je wel even rondkijken. En aangezien ik tussendoor al begonnen was aan een tekening wordt het duidelijk dat het toch pijn in de beurs gaat doen. Hoe we het ook aanpakken. Misschien moet ik Rob eens gaan bellen…
Hieronder ziet een een voorlopige plattegrond die bij het moodboard komt. Links ligt het huis met het verhoogde terras, ca 1.10 boven GTP. En GTP staat hier voor gemiddeld tuinpeil.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. ja, natuurlijk kost dat geld, en veel ook. Waar je ook kijkt. En goedkoop kan duurkoop zijn, maar misschien moet alles maar tijdelijk mee omdat men weer wil veranderen. En zo stelt men de plannen continue bij.

 2. Dat is een flinke klus die jullie gaan doen.
  Spullen voor de tuin zijn aardig aan de prijs, maar dat is we logisch het moet jaren buiten staan.
  Misschien krijg je Rob wel zo gek, een tuin met een uitdaging, gezien de heuvel. Hans

  ot, katten zijn ook hier de baas.

 3. ha die Sjoerd,

  dat gaat in ieder geval een knap tuintje worden!!
  Zijn de tuincentra in Duitsland niet wat goedkoper?

  Ik ga er van tussen. Tot over twee weken…
  Fijne paas alvast! Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, ja zoveel veranderen gaat altijd in de papieren lopen. Maar er zijn misschien ook goedkopere oplossingen te bedenken.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: