Het laatste weekend voor pasen
Het laatste weekend voor pasen

Het laatste weekend voor pasen

Devoot stond de man voor de kerk, nog een beetje nevelig van de dag ervoor dacht hij op de preekstoel te staan. Zijn gedachten gingen terug naar de afgelopen week, toen bekend werd dat uitgerekend de Bisschop van Roermond destijds kleine en grote jongetjes misbruikt had. Van zijn positie in de kerk uit gezien roept dit toch de nodig vragen op. En dat devoot hoorde er uiteraard niet meer bij. Daarom was het natuurlijk ook zo leeg bij de kerk. Al die slachtoffers gingen uiteraard niet meer, waren hun geloof in de katholieke kerk helemaal kwijt geraakt. En de mensen die er van hoorden gingen ook niet meer, om zo vervelende vragen te voorkomen. Vertwijfelt leunde de man naar voren, pakte zijn mobieltje en belde met God… (soms heb je maar 1 shot)

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Dit valt nooit goed te praten, laten de verhevene maar een hun hoofd te buigen en schuld bekekenen en dan ook volgens de regels van de rechtstaat worden gestraft, net als elke pedo. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Annette Barendregt

  Het is wel erg wat er allemaal gebeurd is. En waarom allemaal in de katholieke kerk? Zou dat door het celibaat komen? Ik denk dat ik God ook maar eens wat vragen ga stellen. Ik ben nog wel even bezig dan. Religie en de daarbij behorende onderwerpen zijn een never-ending story!

 3. Als Gijsen echt in zijn eigen religie geloofd heeft, dan moet hij vlak voor dat hij dood ging toch behoorlijk floep hebben gehad, wetende dat hij voor eeuwig naar de hel zou gaan.

 4. Goede morgen Sjoerd, een mobieltje om met God te spreken, af en toe zou ik dat ook willen hebben. Een rechtstreekse verbinding en niets te maken te hebben met het grondpersoneel.

  Ik wens je een fijne maandag toe.

 5. Daarom zeg ik altijd om te geloven hoef je niet naar de kerk. Het geloof zit in je. Wil je het met anderen beleven ga je naar de kerk, wil je het zelf beleven ga je niet naar de kerk. Ik kies voor het laatste.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.