ahum
ahum

ahum

bVision Photography

Als je door de stad Roermond heenloopt. en ik bedoel niet alleen door de grotre winkelstraten kom je leuke gatskes tegen en kom je ook ooit langs het bovenstaande tafreel uit een tijd dat mensen nog goedgelovig waren. Het woord kent inmiddels een aardig dubbelzinnig gebruik, maar daar hadden we het gisteren al over. Maar welke oet(de rest aanvullen met de drie letter uit onderstaande foto) heeft bedacht om daar deze Kwalitatief Uitermate Teleurstellende kast neer te plempen. Het had zo’n mooi cultuur historisch monument kunnen zijn. Deze man kan zich samen met ene Bisschop uit hetzelfde dorp gaan melden aan de poort waarachter het heel heet is. U ziet, ik ben op dreef…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: