Vitality
Vitality

Vitality

Vitality is een soort stopwoord geworden bij ons op het werk. Iedereen stoeit ermee en er worden soms rare dingen uitgehaald in het kader van vitality. Nu ben ik niet tegen gezond leven en doe rustig op mijn gemak mee, eet veel groenten en fruit, tussen de middag niet een vette hap uit de kantine maar een shake. De werkgever doet ook mee en laat twee maal per week een paar kisten fruit aanrukken. En dan komt de dag, dat je tevergeefs een duik in de rugzak doet om een shake te pakken. Gatverpieleke helemaal vergeten in de tas te doen. Wel fruit meegenomen, wat snacktomaatjes, en ik moest ook nog langer blijven. Dan is goede raad duur en ik was al plannen aan het maken om tussen de middag eens uitgebreid te gaan lunchen, als je het doet moet je het meteen goed doen, toch… Toen kwam een reddend mailtje van een collega. In het kader van ik wordt een jaartje ouder en ik geef daarom een lekker stuk Limburgse vlaai weg kon ik me rond elf uur achter een lekker stuk vlaai zetten. Dat was zeker voldoende als vervanging van die shake en ik voelde me daarna niet eens schuldig.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Mijn werkgever bemoeit zich niet met het eten van de medewerkers, er is een kantine met een ruim aanbod, je kan er kopen wat je wilt. Zelf ga ik altijd buiten wandelen en heb een pakje brood mee van huis. Trakteren met verjaardagen doet men steeds minder, er zijn teveel collega’s die geen gebak meer eten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.