Appie in Beek is de weg kwijt
Appie in Beek is de weg kwijt

Appie in Beek is de weg kwijt

We komen er niet zo heel vaak meer, bij Appie in de Makado. Maar als we toch daar naar de opticien gaan, is Appie wel even makkelijk. We vertrouwen op onze eigen ogen, want zeg nou zelf, dit mag niet gebeuren. Dat ze langzamerhand ook tuinartikelen verkopen en het verschil tussen margrieten en hortensia’s niet weten kan ik inkomen. Maar dat je het verschil tussen sinaasappelen en druiven niet weet is erg slordig. Even erop klikken en je kunt de teksten lezen. Vandaag gaan we met goede moed weer aan de slag, Frank heeft nog vakantie en als hij terug is vertrek ik naar Gardenia.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Je hebt er in elk geval lekker de ruimte, in die AH XL, parkeren is op zaterdag echter wel een probleem.

    Ik heb er nog gespeeld toen het in aanbouw was, de Miro, zoals het aanvankelijk heette. We liepen in de binnencirkel van de ene naar de andere kant 🙂

  2. Prachtige foto’s Sjoerd, je zou ze naar meneer Appie zelf op moeten sturen, nou ja misschien ook niet, want dan krijgt iemand er waarschijnlijk flink van langs.
    Zou er een buitenlander werken, die geen Nederlands spreekt en alleen de bedragen op de kaarten kan lezen? Eén foutje, dat kan natuurlijk gebeuren, maar twee keer zulke foute borden neerzetten is natuurlijk vreselijk stom.

    Ik wens je een heel fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.