Een mens kan wel zonder
Een mens kan wel zonder

Een mens kan wel zonder

Als je binnenkort op vakantie naar Gardenia gaat moet je je goed informeren bij de plaatselijke bouwgiganten. Hornbach, Praxis, Gamma, Karwei en degene die ik nog vergeten ben. Afgelopen zaterdag was ik bij nieuwe Gamma op de woonboulevard in Heerlen. Daar waan je je meteen in Disneyland, voor je binnen bent komen er een hoop figuren op je af die je ’s avonds in het donken niet wil tegenkomen. Alleen begrijpen doe ik het niet. Ze hadden een 5000 m2 zaak aan de overkant van de weg, en bouwen dan een zaak van maar 4000 m2 langs de autoweg. Voor mij lijkt dat op kapitaal vernietiging, maar wie ben ik. De zaak was ons een beetje te krap en we zijn na even binnen geweest te zijn maar weer vertrokken. De zaak oogt niet vriendelijk meer… de ruimte is eruit.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Ik dacht dat onder andere Gamma in de verkoop ging om de marktwaarde te bepalen.
  Misschien daarom wat extra vloeroppervlakte
  Maar als je dan zulke stripfiguren naar de klant stuurt, kan het wel eens tegen vallen. Hans

 2. Sommige dingen ziet het publiek niet en gaan ze ook niet vertellen, misschien was het oude pand huur en is dit koop? Misschien een verandering van eigenaar? Misschien was de 5000 niet rendabel en de 4000 op een betere lokatie wel?

 3. Goede morgen Sjoerd, ik heb maar één soortement tuinkabouter, eigenlijk is het meer een lange muts met twee bolletjes eronder als koppie en lijfje van terra cotta. Maar nee, ik ga dan wel naar Gardenia maar zonder allerlei gefrutsel daar.
  Wat de grote zaken in hun hoofd hebben , weet ik niet, ik zou zeggen niet teveel veranderen als het goed gaat, maar misschien ging het in Heerlen niet zo goed en proberen ze nu wat anders.
  Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d