Color
Color

Color

Wat me opvalt is dat de laatste tijd de kleuren overal veel directer en feller zijn geworden. Overal waar je komt vind je de mooiste heldere kleuren. Ook bloempotten en vazen krijgen in eens harde, heldere kleuren. De foto hieronder is genomen bij Wohnwelt Pallen, net over de grens in Duitsland. Maar had ook bij Intratuin of een andere winkel genomen kunnen zijn. Voor mij mag het, ik hou wel van wat kleur in het leven. Als contrast zijn nu alle auto’s hier grijs. De groene Renault is sinds gisteren verkocht en alleen de Volkswagen Golf en de MG zijn nog over. Het was ook van de zotte om met drie auto’s te moeten gaan rijden. Om in kleur te blijven, dat kon Bruintje niet trekken…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Kleur is een vrolijk onderdeel in het leven, maar moet niet te schreeuwerige zin.
  Ach als een auto je hobby is, kun je er wel een paar stallen.
  Omdat je ze moet hebben is een ander verhaal, zeker als het een recente auto is.
  hier rijd alleen lief auto, soms, ding staat ook meer stil in de garage. Hans

 2. Hier maar één auto in de familie, maar dat komt ook omdat ik toch geen rijbewijs heb. Die kleuren zie ik op mijn werk ook nieuw komen. Van mij hoeft het niet zo.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Het lijkt wel of dat de economie weer aantrekt.. Tenminste dat heeft vaak invloed op de kleur! Het mag weer! Deze kleuren brengen iig gezelligheid. Voor mij ietsiepietsie van dat in huis, anders word ik kleurengek.

 4. Goede morgen Sjoerd, drie auto’s lijkt me ook een tikkie veel, je kunt er maar in eentje tegelijk rijden natuurlijk.
  Ik hou zelf niet zo van die neonkleuren, om met een oude buurvrouw van me te spreken :”Daar verstuuk ik mn ogen op” Ik hou van kleur maar niet van dat felle en de tinten moeten wel bij elkaar passen.
  Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.