Wat een dag…

Wat een dag…

Sommige dagen zou je al willen vergeten voordat ze begonnen zijn. Dus daar zal ik niet veel woorden aan vuil maken. Het enige positieve van de dag van gisteren was dat die om was voordat ik het wist. Dus even zonnebloemig voorruit kijken en denken aan het weekend dat straks begint, en volgens welingelichte bronnen ook zonnebloemig wordt. Trouwens als je echt even positief wil zijn ga je gewoon even langs op de website van Zon-nebloem… En dan nu nog even een foto van een Zonnebloem erbij en we zijn er helemaal klaar voor. Voor een zonnig en blij weekend dan.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. ik kom juist van bij ons zonnebloemetje (die trouwens ook in Limburg woont, wist je dat) en van haar kom ik bij jou en zie dan je mooie woordjes voor haar. fijn dat ze je even de rest doet vergeten. Fijn weekend

  2. Sommige dingen moet je snel vergeten, vandaag was het al een mooie dag en het wekend blijft het zo.
    Dus wat kan je gebeuren. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio” als op de weblog http://logbankje.nl

  3. Goede morgen Sjoerd, dat kan je zo eens hebben, niet alle dagen in je leven zijn geweldig, maar als je ze versiert met een zonnebloem, word je vanzelf weer wat vrolijker. Buiten schijnt de zon, dus ik hoop dat je daar vandaag weer volop van kunt genieten. Ik wens je een heel fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: