Weekend
Weekend

Weekend

Eindelijk is het weer weekend, al dat gehaast is niks meer voor op de ouwe dag. Dan raak je gesteld op je rust. Ik ben al weer twee weken ook op woensdag aan het werken en vind dat helemaal niks meer. De man op onderstaand voertuig had ook haast, hij ging zo snel dat ik maar een foto kon maken en daarna was hij al uit het zicht verdwenen. Het zal wel een trike zijn op de foto. Maar verder tast ik in het duister. Wellicht dat er motorrijders zijn die meer info hierover hebben. Als ik een gok zou moeten doen is het een Can-AM Spyder RS.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Ik hoorde op het nieuws nog dat er ergens een motorrijder was verongelukt, naar bericht. En daar denk ik dan toch wel even aan, ellende voor veel mensen.

  Maar evengoed, binnenkort hier weer motoren op het Marktplein, en de liefhebbers zullen er vast van gaan genieten.

  Werken is wel oke, maar graag niet te veel.

 2. ik weet niet waar ie op rijd, dat laat ik aan de kenners over.
  Dat hij haast heeft weet ik niet, sommigen willen ook gewoon opvallen, en dan staan ze daarna ergens.
  Ik wens je een ZON-nebloemig weekend 🙂

 3. Goede morgen Sjoerd, het ding heeft drie wielen dus zal ook wel een trike zijn, alleen achterstevoren, met 1 wiel achter en 2 voor, dat zie je niet zo vaak.
  Ik wens je een heerlijk weekend toe.

 4. frank-103

  Grappig ding, met de nadelen van een auto (kan niet tussen de file door rijden en heeft een hele parkeerplaats nodig) en de nadelen van een motor (helm, geen dak, dure slijtende onderdelen (banden, ketting, tandwielen). Je ziet ze dus niet zo veel!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: