Kever Cabrio

Kever Cabrio

bVision Photography

Goh dat was een rustige avond gisteren. Ik hoefde niet eens een logje te maken. Want Di Mario had een mooie kever gespot en dan kan ik het niet laten, dan moet die op het blog. Ik hou nu eenmaal van klassieke auto’s

bVision Photography

Deze kever is echt mooi en in gebouwd in 1962 en heeft dus nu een zeer respectabele leeftijd. En evenveel motorinhoud als mijn Golf, 1200 cc. Maar daar houd het vergelijk dan ook op. Cabrio rijden is een ervaring op zich, en dat zal in deze kever niet anders zijn. Trouwens de witte kever van het pasgetrouwde stel mag er ook zijn. Liefhebbers zal ik maar zeggen. Want ook ik ben met mijn kever Snoopy destijds naar het gemeentehuis gereden…

bVision Photography

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Prachtige kevers, dat is een autootje waar ik nog altijd een warm plekje voor in mijn hart heb.
    Leuk ook die interieurfoto, dat magere stuurtje met de claxonring erin , ik voel het bijna nog in mijn handen. Fijn dat Mario je de foto stuurde en fijn dat je ons mee laat genieten.
    Ik wens je een zonnige zaterdag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: