Pinkpop
Pinkpop

Pinkpop

Toen ik gisteren in de avond naar buiten liep om de restbak buiten te zette zag ik aan de overkant een buurjongen met een verrekijker op het dak. Ik dacht shit, dat moet ik ook kunnen zien waar hij naar kijkt, want mijn huis ligt veel hoger. En waar keek hij nou naar, naar het lege pinkpoppodium, want door een code rood was daar alles stil gelegd. Maar ja, zien en wat horen zijn twee verschillende werelden.
Voor de rest was deze maandag gewoon een vakantiewerk-dag. Een van de gardendividers is klaar, nog twee te gaan. Een blokje hout van 120 bij 40 en 125 hoog

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Gelukkig is het op PP goed gegaan, wan zo’n mensenmassa stuur je niet even weg.
  Het weer had ook een zeer grillig karakter, gelukkig is het ergste voorbij.
  Zo moet je het maar zien, eerste stenen deel is klaar, nu het hout. Hans

  ot, We willen je bedanken voor je steun en reactie op het overlijden van Snuf.

 2. Ik heb diverse familieleden en vrienden die die kant op zijn gegaan, dus ik hield het al aardig in de gaten. Maar je woont inderdaad lekker dichtbij. Maar iets van horen zal haast wel niet.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Hai Sjoerd!

  gelukkig… ik ben er weer!
  En wat fijn om weer iets van je te lezen.
  Dat Pinkpop code rood had… Oeioei!!

  Ik zal zaterdag eens vragen bij de twee kleinzoons van Henry, die er waren…

  Groet van Marlou

  .

 4. En intussen stond de regenmeter in ons tuintje het hele weekend te verstoffen en zat ik tevergeefs te wachten op indrukwekkende wolkenformaties en bliksemschichten … Maar ik ben blij dat er bij Pink Pop geen ongelukken zijn gebeurd, zoals een paar jaar geleden bij PukkelPop.

 5. Annette Barendregt

  Wat een uitzicht! Wow. Ik ben toch blij voor alle festivalgangers dat het aardig goed afgelopen is. Ik zat toch wel even in mijn piepzak voor mijn vrienden daar.

 6. Goede morgen, Sjoerd, ja dat soort festivals zijn kwetsbaar voor weersomstandigheden, gelukkig zijn er geen calamiteiten geweest.
  Voor vandaag wens ik je een fijne dinsdag toe, succes in Gardenia.

 7. Op de een of andere manier heeft Pink Pop gelukkig het geluk dat het goed gaat al 44 jaar . De weinige tijd dat ik thuis was heb ik Pink Pop gekeken op tv, alleen jammer dat het meeste opgenomen en niet live is.

 8. ………… ja oei, dat was ff spannend allemaal vanaaf.. HOE zou het gaan? Gelukkig alles met een sisser / enof okay.
  Aankomende week hebben wij Oerol……… wordt ook spannend 10 dagen lang feest op een zamdplaat. HOE houdt het weer zich? Vorig jaar een mooie voorstelling moeten afblazen vanwege slechte weersomstandigheden. Da’s niet leuk maar veiligheid gaat voor alles.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.