Een keukenbar

Een keukenbar

Pauze wil niet zeggen dat we niks doen, of te doen hebben. Gisteren had ik met mijn dochter en haar vriend afgesproken om een barretje in de keuken te maken. Dat levert hun wat extra bergruimte op en ze kunnen er ontbijten. De basis zijn twee standaard hangkasten welke aan elkaar zijn geschroefd en op pootjes zijn gezet en daarna aan de muur zijn bevestigd. De pootjes moesten eronder omdat de muren daar van peperkoek zijn. Daarna een net zo standaard keukenblad erop geschroefd, deurtjes erop gezet en voilá, iedereen tevreden, hoop ik.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, heerlijk dat jij zo handig bent, voor jezelf maar zeker ook voor je kinderen. Zo’n pa is toch een geschenk, die mag je morgen wel extra verwennen. Het is een mooi geheel geworden zo.
    Een fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: